Yoga in Wageningen, voor optimale balans

yoga

Yoga in Wageningen is waar ik heb geleerd om mijn geestelijke en lichamelijke balans terug te vinden. Vroeger volgde ik yoga lessen maar ik was hier al 15 jaar mee gestopt. Toch bleef ik er altijd wel aan denken omdat ik wist hoe fijn het is om te doen. Echter zijn nu eenmaal de tijden veranderd en ik heb een druk bestaan waardoor het idee om het weer op te pakken, er telkens bij in schoot.  Tot ik een artikel las over Yoga in Wageningen op het internet. Ik besloot na het lezen van het artikel om mij toch eens te gaan inschrijven. 

Yoga Wageningen

Yoga in Wageningen heeft mij geholpen 

Yoga in Wageningen is waar ik lessen ben gaan volgen. Ik besloot hier gewoon eens de tijd voor te nemen. En toen ik eenmaal de eerste lessen had gevolgd, wist ik direct waarom ik dit zo had gemist. Je hebt het zo weer onder de knie. Je moet je er gewoon voor openstellen en dan ervaar je waarom dit zo goed is voor de mens. Ik zorg er vanaf nu voor dat ik hier de tijd wél voor heb.  

Gun jezelf ook dat moment van totale ontspanning en start ook met yoga. Je zal merken dat dit echt een weldaad is voor lichaam en geest.