Ik was opzoek naar een drukkerij in Nijmegen

Gezocht: Drukkerij Nijmegen

Ik doe met een groep vrienden en vriendinnen mee met het familie hockeytoernooi. Dat is een groot toernooi op onze hockeyclub waar allerlei zelf samengestelde teams tegen elkaar spelen. Uiteindelijk gaat het erom dat iedereen lol maakt en een beetje gek doet. Elk team moet zelf een team naam verzinnen en een outfit bij elkaar rapen in een bepaald thema.  Ons thema was nerds, hiervoor wilde wij allemaal een wit shirt aan Drukkerij Nijmegen met bretels en een bril.

Het leek ons allemaal een leuk idee om onze team naam met een opdruk op een wit t-shirt te laten zetten.

Ik als aanvoerder ging opzoek naar een bedrijf die voor ons kon bedrukken, ik kwam al snel een drukkerij in Nijmegen tegen. Ik hoorde van meerdere kennissen dat dit bedrijf goede kwaliteit producten levert in een korte periode. Ik ben contact op gaan nemen en heb om een ontwerp gevraagd. Dit ontwerp vond het hele team erg leuk waardoor ik mijn bestelling heb geplaatst.

Een prijs?

De shirts kwamen al erg snel binnen en iedereen was tevreden. De hele hockeyclub was erg enthousiast over onze outfit en wij hebben uiteindelijk de originaliteit prijs gewonnen!