Tip: hotel Nijmegen

hotel nijmgen

In de zomer ben ik met mijn man helaas niet op vakantie gegaan. Dit omdat ik en mijn man liever niet meer naar het buitenland gaan in verband met onze leeftijd. De leeftijd van ons houd ons niet tegen om in het eigen land een keertje er op uit te gaan, dachten wij. Zo zijn we opzoek gegaan naar een aantal Hotels die ons zouden laten denken aan vroeger. Karakteristieke hotels ook wel genoemd.

Een leuk, karakteristiek en verzorgd hotel in Nijmegen

Omdat we weten dat Nijmegen een heel oude stad is, de oudste stad van Nederland wellicht, dachten we dat je daar heel veel oudere en gezellige hotels zou hebben. En dat klopte inderdaad. We zagen op het internet dat je er heel veel hebt in die omgeving. We kozen uiteindelijk voor hotel Nijmegen. Een leuk, karakteristiek en verzorgd hotel in het centrum van Nijmegen.

Cultureel bijgespijkerd in Nijmegen

hotel Nijmegen

Toen het zover was, de dag dat we naar Nijmegen gingen, namen we al onze spulletjes mee voor het maximale comfort. Maar eenmaal aangekomen in Nijmegen bleek dit helemaal niet nodig te zijn. Spullen zoals een koffieapparaat en een föhn waren allemaal al aanwezig in Hotel Nijmegen. Uiteindelijk hebben we ook nog eens heerlijk geslapen en zijn we de dagen dat we in Nijmegen waren cultureel erg bijgespijkerd.